Hesabını silmek
Uygulamadan
Profilim > Hesabımı sil adımını izle. İstersen önce anılarınızı PDF olarak kaydedebilirsin.
Ne silinir, ne zaman?
Hesabın, profil bilgilerin, yüklediğin fotoğraf ve sesler, girişlerin, notların, mesajların ve Çünkü paylaşımların silinir. Partnerinle ortak geçmişiniz yoksa her şey hemen silinir. Ortak geçmişiniz varsa ilişki hemen sona erer, hesabına giriş yapılamaz; partnerin anılarınızı dışa aktarabilsin diye veriler 7 gün sonra kalıcı olarak silinir.
Uygulamaya ulaşamıyorsan
Hesabına kayıtlı e-posta adresinden support@togatherlove.com adresine “Hesap silme” konulu bir e-posta gönder. Kimliğini doğruladıktan sonra hesabını en geç 30 gün içinde sileriz.
Aboneliğin
Hesabını silmek mağaza aboneliğini iptal etmez. Ücretlendirilmeye devam etmemek için aboneliğini App Store ya da Google Play’den iptal et.